Lajmërojmë miqët, dashamirët dhe  mbarë të komunitetin se familja Gjonbalaj pranon vizita ngushëllimi për burra dhe gra, për humbjen e më të dashurit tonë:

 Feim Adem Gjonbalaj

   (1 Janar 1967 – 24 Gusht 2022)

E pamja mbahet më 9 Tetor prej orës 10:00 AM deri në 4:00 PM, në

Abanian Islamic Center

307 Victory Blvd

Staten Island NY

Të pikëlluarit: Nëna Fatimja, vllau Fuadi, motra Sofia, vajzat Sara, Ema dhe axha Bajrami.

About Author

Leave a Reply

%d bloggers like this: