Në profilin e tij në rrjetin social Facebook, kryetari i Shoqatës së Shkrimtarëve Shqiptaro-Amerikan Mhill Velaj njofton për humbjen e nipit me këto fjalë:

NJOFTIM MORTOR

Dhe jeta shpesh është aq e trishtë kur të sjell befasi të pakëndshme familjare!
Ndërroi jetë papritmas nga një atak kardiak nipi im

MARK GJURAJ

Në moshën 34 vjeçare duke lënë pas një dhembje të madhe, gruan me dy fëmijë dhe fryti i tretë rrugës për të dalë në këtë botë, por pa babanë e tij.
Vizita në familen GJURAJ
The church of Saint Cecilia
Adresa: 1184 Newfield Ave, Stamford CT 06905
Te dilen: prej ores 5pm – 9pm

Dita e funeralit
Te Hanen 3pm – 9pm
Cognetta Funeral Home
104 Myrtle Ave, Stamford CT 06902

Mesha: Te Marten 11am
Our Lady of Shkodra
361 West Hartsdale Ave, Hartsdale, NY 10530

Dreka pas varrimit:
Royal Regency Hotel
165 Tuckahoe Rd, Yonkers, NY 10710

Famullija “Zoja e Shkodrës” i shpreh ngushllimet e sinqerta Familjes dhe gjithë Farefisit.
Nua, pastë dritë në amshim, dhe të gjallëve u dhashtë Zoti forcë.
Jepja o Zot pushimin e pasosur, e i shndritë drita e pambarueme. Pushofte ne paqe. Ashtu Kjofte.
Të pikëlluarit:

FAMILJA GJURAJ DHE VELAJ,
STAMFORD – CT

About Author

Leave a Reply

%d bloggers like this: