Ka ndërruar jë nana e luftëtarit e atdhetarit të paepur dhe kolegut tonë Ismet Sylejmani.
Në murin e tij në rrjetin social Facebook, Ismet Sylejmani shkruan:
“Me dhimbje të thellë njoftojmë familjen tonë të gjërë, farefisin, shokët dhe miqtë se, sot në mbrëmje në moshën 81 vjeçare, ndërroi jetë NËNA jonë e dashur RAMIZE HOXHA – SYLEJMANI. Varrimi bëhet më 6 Nëntor 2021 në ora 14:30, në varrezat e fshatit Cernicë të Gjilanit.”

Në emër të stafit të AA Vision, i shprehim ngushëllime Ismet Sylejmanit dhe familjes së tij për vdekjen e Nanes – Ramize Hoxha Sylejmani!

About Author

Leave a Reply

%d bloggers like this: