Lajme dhe analiza kualitative dhe pa censurë

Faqja e albanianamericanvision.com është një dritare informative për shqiptarët kudo që etojnë dhe plotësisht e pavarur nga politika dhe grupet e interesit. Qendra e Albanian American Vision ëstë në New York dhe ka bashkëpunëtorët në të gjitha shtetet e Amerikës dhe në disa shtete të Evropës.

Përpos faqes http://www.albanianamericanvision.com, ne kemi edhe kanalin televiziv AA Vision që transmeton 24 orë në ditë përmes TV ALB, NIMI TV si dhe rrjetit tokësor përmes Verizon dhe Optimum.

Shkrimet që ju i dërgoni duhet që të kenë të bashkangjitur fotografinë tuaj si dhe emrin e vërtetë. Ju falënderojmë paraprakisht për bashkëpunimin tuaj!

Stafi i Albanian American Vision

qazim doda 1.jpg
Qazim Doda/ Editor-in-Chief
Ismet-Sylejmani.jpg
Ismet Sylejmani/ News Editor
agim sylejmani.jpg
Agim Sylejmani/ Production Specialist

Qazim Doda

info@albanianamericanvision.com

914-320-0178

Ismet Sylejmani

info@albanianamericanvision.com

914-320-0178

Agim Sylejmani

info@albanianamericanvision.com

914-320-0178

www.lisbydesign.com
http://www.lisbydesign.com

About Author

Leave a Reply

%d bloggers like this: