Kjo intervistë është realizuar me Dr. Willard Noyes i cili ka shërbyer si kirurg në spitalin e Kukësit gjatë luftës në Kosovë. Dr. Noyes m’i par dhënë mbi 1300 fotografi si dëshmi të luftës në Kosovë i cili u pajtua që të dëshmonte nëse gjykata speciale do të hapte proces gjyqësor bazuar me shpifjet për trafikim të organeve.

Tani Dr. Noyes nuk jeton më, ai dhe familja e tij vepruan në vazhdimësi edhe pas luftës duke e ndihmuar çështjen e Kosovës.

Krenar që e kisha një mik të tillë siq ishte Dr. Noyes.

Qazim Doda

Ps. Kjo intervistë u transmetua edhe në RTK

undefined

About Author

Leave a Reply

%d bloggers like this: