Site icon Albanian American Vision

Ndërroi jetë i riu Kolë Shtjefni Nikprelaj

Lajmërim Mortor
Kole Shtjefni Nikprelaj
25 Gusht 1998 – 30 Korrik 2023
Me pikëllim dhe zemër të thyer lajmërojmë komunitetin se me 30 Korrik mbas një tragjedie, dhe pas 20 ditëve shpresë, u nda nga jeta Kole Shtjefni Nikprelaj në moshë të re 24 vjeçare.
I ndjeri do të pushojë në “Yorktown Funeral Home” ditën e Premte me 04 gusht 2023 prej orës 2pm-9pm.
Adresa: 945 E Main St, Shrub Oak, NY
Mesha e Dritës do të mbahet Të Shtunen me 5 gusht në orën 10 në Kishën “Zoja e Shkodrës” prej ku mbas Meshës i ndjeri do të përcjellet për në varrezat “Gate of Heaven”, 10 West Stevens Ave, Hawthorne,NY.
Të pikëlluarit :
Baba Shtjefni , nana Lezja vllau Martini, motrat : Stefanie e Adrianna dhe mbar familja e vllaznia Nikprelaj.
Exit mobile version